Lig tv izle justin tv izle sivasspor trabzon spor izle

8 Ağustos 2009 Cumartesi


Sivas Trabzonspor maçı izle, lig tv maç izle, lig tv canlı izle, maç özetleri izle, türkcell süper lig izle, canlı maç izle, süperlig maçları izle, sivas maçı online izle, sivas trabzon maçı online indirmeden izle, sivas trabzon maçı indirmeden izle, 08.08.2009 maç özetleri izle,justin izle,justin tv izle, justin lig tv izle, lig tv online izle, lig tv maçlarını izle, indirmeden maç izle, online maç izle, sivas - trabzon maçı cumartesi günü saat 16:15'te başlayacak. iki ekip en son ligin ilk yarısında karşılaşmış, o maç golsüz berabere sonuçlanmıştı. lig tv'den naklen yayınlanacak sivas - trabzon maçını lig tv'den canlı izleyebilirsiniz. maçı izlemek için üstteki kayan banner'a tıklayabilirsiniz.

Devam et...>>

Read more...

İstanbul Belediye Beşiktaş Maçi izle

7 Ağustos 2009 Cuma



Beşiktaş maçı izle, beşiktaş ibşb spor maçı izle, beşiktaş ibşb canlı izle, beşiktaş maç özeti izle,beşiktaş maçı bedava izle,07.08.2009 beşiktaş maçı izle,beşiktaş belediye maçı bedava izle,lig tv izle, lig tv beleş izle, lig tv izlemek istiyorum, lig tv beşiktaş maçı izle, beşiktaş istanbul belediye maçı bedava ücretsiz free izle, ligtv maç izle, beşiktaş istanbul büyük şehir belediye maçı izle, türkcell süper lig maçı izle.


istanbul belediye beşiktaş maçı izle,istanbul beşiktaş maçı ücretsiz izle, beşiktaş maçı bedava izle, bjk maçı izle karakartal maçı izle, karakartal maçlarını seyret, beşiktaş istanbul maçı online izle, belediye beşiktaş maçı indirmeden izle.

Devam et...>>

Read more...

Ayakta Kal

6 Ağustos 2009 Perşembe

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye


Oyuncular

Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.

Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.

İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.


@


@


@


@


Devam et...>>

Read more...

Hayalet Sevgililerim - Ghosts of Girlfriends (Altyazılı)


IMDb:5,6
Yönetmen: Mark Waters
Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim
Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2009
Resmi Site: New Line Cinema
Yapım: 2009
Ülke: Amerika
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 110 Dakika

Oyuncular: Matthew McConaughey (Connor Mead), Jennifer Garner (Jenny Perotti), Michael Douglas (Uncle Wayne), Emma Stone (Allison Vermeersh), Breckin Meyer (Paul), Lacey Chabert (Sra), Robert Forster (Sergeant Volkom), Anne Archer (Vonda Volkom), Daniel Sunjata (Brad), Noureen DeWulf (Melanie).
Bilgi: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da!
Connor’un kardeşi Paul’ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor’un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny’de bu evliliği kutlamak için Paul’ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır.
Ama onun model aldığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne’nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Bu gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır.


@


@


@


@


Devam et...>>

Read more...

  © film izle full online, direk hemen vizyondaki son filimleri, prison break, lost, kurtlar vadisi pusu, aşkı memnu, diziler filmler izle, belgesel çizgi filmler kısa video klipler seyret vizyondaki filmleri izle

Durma FIRLAT