Yemekteyiz Best of en iyiler izle 11 Ağustos izle

11 Ağustos 2009 Salı


Yemekteyiz yarışması en yeni bölümüyle sizlerle,yemekteyiz, yemekteyiz yarışması, yemekteyiz yarışması izle, yemekteyiz best of, yemekteyiz best of en iyiler, yemekteyiz best of en iyiler izle, 11 ağustos yemekteyiz yarışma programı unutulmaz seyret, 11.08.2009 yemekteyiz best of yarışması indirmeden izlemek istiyorum
İşte “ Yemekteyiz Best Of”un muhteşem yarışmacıları:

• Arzu Ulugür : 33. haftada yarışmıştı. 37 yaşında. Evhanımı. 2 çocuk annesi.
• Serkan Öz : 32. haftada yarışmıştı.. 1980 Rize doğumlu. 8 kardeş.. Bateri çalıyor ve profesyonel olarak dalışla ilgileniyor..
• İlter Kanat : 15.haftada yarışmıştı.. 36 yaşında. Evli ve 2 çocuk babası.. Peyzaj mimarı.. Tenis ve basketbol oynamayı, motorsiklete binmeyi çok seviyor.
• Figen Özkan : 4. haftada yarışmıştı. 41 Yaşında.24 yıldır evli ve 2 çocuk annesi.. Eşiyle birlikte bir tekstil atölyesi var..
• Mükerrem Altay :11. haftada yarışmıştı. Eşiyle birlikte bir tekstil atölyesi var.. Mükerrem Hanım Nakış öğretmenliği yapmaya başlamış.
“Yemekteyiz Best Of ” yepyeni tatlarıyla 11 Ağustos Salı saat:20.30’da Show TV’de
Gizlenecek Yazı....

Benzeri oldugunu dusunduklerimiz...



online, full, bedava vizyon filmler izle | film izle

0 yorum:

  © film izle full online, direk hemen vizyondaki son filimleri, prison break, lost, kurtlar vadisi pusu, aşkı memnu, diziler filmler izle, belgesel çizgi filmler kısa video klipler seyret vizyondaki filmleri izle

Durma FIRLAT